Bardzo mnie cieszy, że podziela Pan również moją opinię.
[quote="ajb":2qrach15] bo mi osobiście RoundCube działa wolno - za wolno, żeby komfortowo z niego korzystać.[/quote:2qrach15]
Może to też wina tego, że w Epesi jest zintegrowany w wersji 0.9.5 ... a na stronie projektu Roundcube 1.0.2 .... może ?
Nie zmienia to faktu, że nowy webmail AfterLogic Lite jest i byłby o wiele bardziej "przyjazny" do produktywnej pracy 🙂
[quote="ajb":2qrach15]Nie ma przeciwwskazań aby nowy klient powstał jako nowy moduł niezależnie od istnienia RoundCube.[/quote:2qrach15]
Nowy moduł zostanie udostępniony bezpłatnie - tak?
Jakiś planowany termin wdrożenia.... 1 m-ąc, 3 m-ce, 6 m-cy? :-)
P.S. Przepraszam za powyższe pytania, ale jakoś jestem "kąpany w gorącej wodzie" ....z powodu obecnego czasu podejmowania decyzji nad ostatecznym skryptem CRM jaki będę używać.
:idea: Taka sugestia jeszcze mojej znajomej. Zainstalowała sobie Epesi według instrukcji z filmu na YouTube. Niestety nie znalazła nigdzie filmików jak ten system używać. Wiem, że to banalne, ale dla początkujących możne warto by było stworzyć filmik omawiający konfiguracje, funkcje... oraz jak w praktycego używać :?: :idea: