[quote="aiir1":23vkb23o]Mam wersję 1.5.6 i mam moduł - IMPORT DANYCH. Chciałbym przejść na wersję 1.6 - czy w tej nowej wersji będę miał ten moduł dostępny ?? I w jaki sposób mogę przejść na wersję 1.6 z wersji 1.5.6??[/quote:23vkb23o]
Aktualizacja EPESI nie ma wpływu na inne moduły - jeśli tylko pliki Premium/Import nie zostaną nadpisane.
[quote="mimazur":23vkb23o]Witam, obecnie przeinstalowaliśmy EPESI ale problem jest z zakupionym modułem Importu Kontaktów. W jaki sposób mogę otrzymać klucz licencyjny do zakupionego 30.05 tego modułu? Michał[/quote:23vkb23o]
Przed przeinstalowywaniem należy skopiować klucz licencyjny z EPESI. Można go również pozyskać z kopii zapasowej bazy danych. Należy go potem wprowadzić do nowej instalacji i pobrać moduły. Klucz jest jeden dla instalacji - moduły nie mają swoich kluczy.
[quote="bepower":23vkb23o]Witam,
Jeśli to możliwe, to proszę by osoby, które używają używają tego modułu napisały, jak on sprawdza się w praktyce, czy rzeczywiście jest pomocy w pracy na co dzień no i czy jest warty by swoich pieniędzy?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuje z wszystkie opinie.
Sylwek[/quote:23vkb23o]
Można przetestować na http://demo.epesibim.com/premium/
Zalogować się jako administrator -> Menu -> Admin -> Data Import.
Raz dziennie instalacja jest przywracana do stanu początkowego - można zostawić zaimportowane dane, no i lepiej nie używać realnych danych.
Pozdrawiam,
Adam