Witam,
Będąc w "Menu -- Administrator -- Języki i tłumaczenia" dodaję swoje tłumaczenie dla dodanego pola. To pole znajduje się w widoku firmy.
Klikając na oryginalną wartość wpisuję tłumaczenie i klikam ok. To tłumaczenie pojawia się na czerwono. Przeładowuję listę języków i przechodzę do widoku firmy wyświetlając przykładową firmę. Pole które przed momentem zostało przetłumkaczone dalej wyświetla się w oryginalnym języku.
Gdy ponownie wracam do tłumaczeń i odnajduję pole które było przetłumaczone obok nie ma żadnej wartości - tak jakby to tłumaczenie się nie zapisało.
Co może być nie tak?