Dzień dobry Po aktualizacji do 1.7.0 aplet terminarz źle sortuje zdarzenia. Pozdrawiem Marek
Ten commit poprawia błąd https://github.com/Telaxus/EPESI/commit ... 21de69cef6
Pozdrawiam, Adam
PS. będziemy jeszcze w tym roku robić mały release z poprawkami, ale na razie polecam zrobić te zmiany ręcznie.
Dzień dobry Po poprawkach sortuje ok Dziękuję Pozdrawiam Marek
Zaczęły przychodzić maile z błędami (załącznik) są wysyłane po próbie otwarcia kalendarza. Na stronie dostajemy komunikat: [quote:s8cff66k]There was an error in one of epesi modules. Details are displayed at the bottom of the page, please send this information to system administrator.[/quote:s8cff66k] Komunikat błędu pojawia się też przy wyszukiwaniu po ciągu znaków Pozdrawiam Marek
blad_2 pojawiał się, bo ktoś źle zaaplikował zmiany z github dotyczące wyszukiwania. blad był dlatego, że wisiał calendar handler, którego być nie powinno bo moduł tickets nie jest zainstalowany.
Oba błędy poprawiłem.
Aha widzę, że moduły Premium Tickets i Projects są deaktywowane. Czy to było celowe wyłączone?
Tak celowo deaktywowałem Dziękuję i Pozdrawiam Marek
Ok, to po aktywacji nie bedzie działać integracja z kalendarzem. Przez to że musiałem usunąć te funkcję. Dodałem poprawkę do kodu na github żeby nie było takiego błędu w przyszłości.