Dzień dobry Epesi 1.7.0 po aktualizacji aplet wskaźnik wiadomości nie pokazuje ilości emaili
Pozdrawiam Marek
A cokolwiek pokazuje? Proszę otworzyć konsolę przeglądarki i sprawdzić co zwraca odpowiedź ze skryptu modules/CRM/Roundcube/applet_refresh.php. Mi niestety działa dobrze...
Pozdrawiam, Adam
Dzień dobry mojadomena/modules/CRM/Roundcube/applet_refresh.php daje komunikat: Invalid request
A parametry do zapytania? Powinno być przekazane acc_id z wartością numeryczną. Ewentualnie szansa, że cache przeglądarki trzyma poprzedni plik javascript, ale właściwie jego sens się nie zmienił, tylko został przepisany na jQuery.
Cache był czyszczony, taka sytuacja jest na 10 stanowiskach (komputerach)
Czyli nie dzieje się to u wszystkich?
Na wszystkich tam gdzie sprawdzaliśmy i na wszystkich userach, sprawdzałem też na różnych przeglądarkach ie, opera, firefox jest tak samo
Powinno już działać. Problemem był plik cache, który powodował problem. Gdyby sytuacja się powtórzyła to proszę o wiadomość. W razie czego można to naprawić usuwając plik data/cache/roundcube_unread.php
OK. Działa Dziękuję Pozdrawiam Marek
Sytuacja powtórzyła się, usunąłem plik i póki co jest poprawnie Pozdrawiam Marek
Mam to samo? Czyżby lekarstwem było usuwać w CRONie plik co godzinę czy jest jakieś inne rozwiązanie?
Po usunięciu pliku działało prawidłowo prze 3 godziny 😉
Ponowiło się Pozdrawiam Marek
Tymczasowe rozwiązanie, ale widzę, że problem jest i muszę go poprawić. Następnym razem bardzo bym proszę o skopiowanie tego pliku i podesłanie mi go. Coś tam dzieje się nie tak, ale nie wiem dokładnie co.
Chętnie bym załączył, ale ma powyżej 256KB i nie idzie ;-) posłałem na support@
Odebrałem - widzę w czym problem.
Jakieś postępy?
Tak - poprawione, będzie w nowym release, który właśnie przygotowuję.
jakieś postępy?