lukasz2401 Witam ponownie, Włączyłem tryb Maintenance Mode i nadal mogę używać epesi. Można zrobić w taki sposób, aby po uruchomieniu tego trybu z automatu użytkownicy zostali wylogowani? LB
ajb Wylogowani nie. Użytkownikom powinien wyskoczyć komunikat o maintenance mode przy pierwszym lepszym kliknięciu w EPESI.
ajb Użytkownik, który włącza maintenance mode ma ustawiane ciasteczko i może korzystać z EPESI. Każdy inny powinien widzieć ekran blokady. Specjalnie, żeby można było ten tryb wyłączyć, albo zrobić aktualizację.