michlew
Muszę dodać - o czym zapomniałem napisać ostatnio - że Epesi ma integrację z Telegramem.
Powiadomienia Watchdoga są wysyłane na Telegram kiedy nie ma użytkownika przy komputerze.
Więc polecam założyć Telegrama na smartfonie i komputerze. Prędkość synchronizacji jest w Telegramie rewelacyjna.
Pozwala na chat, VoIP, video call, przesyłanie plików i nawet secret chat, do przesyłania zaszyfrowanych poufnych informacji czy danych, perfect np. do przesyłania haseł i loginów.
Po założeniu Telegrama zrób dwie grupy:
- Office - Biuro - ogólna dla wszystkich pracowników
- Grupa robocza - do śledzenia np. zadań
My korzystamy z Telegrama bardzo i często zakładamy nową grupę do projektu, gdzie dodajemy konsultantów z naszej grupy jak i klienta i tam odbywa się czat na temat zmian, szkolenie itp. Bardzo wygodne narzędzie i polecam gorąco.
Czat można zarchiwizować i czytać jako HTML pliki w przeglądarce (funkcja export). Więc można przechować całą historię dyskusji / czatu o danym projekcie.
Telegramem zastąpisz Shoutbox - od czasu do czasu ważniejsze rzeczy skopiuj/wklej do Shoutboxa.
Co do używania na komórce Epesi w trybie desktop to działa na tyle, że jestem w stanie nawigować używając zoom dwoma palcami. Oczywiście, że wolałbym aby wersja mobilna była bardziej funkcjonalna, ale kiedy przeczytasz moją odpowiedź do @praski to zrozumiesz dlaczego jeszcze jej nie ma.
Może też napiszesz jakiś protest w moim imieniu do kogoś w ministerstwie burdelu i niesprawiedliwości?
Tak sobie myślę: skoro PiS to partia, która najwyraźniej walczy z prawem i sprawiedliwością - chuj jebany Kaczyński co się masturbuje i o aborcji decyduje głównie - to musimy założyć partię BiN: Bezprawie i Niesprawiedliwość, która będzie walczyć z bezprawiem i niesprawiedliwością. Chyba jest to logiczne i oczywiste!
Jebać chuja Kaczyńskiego i jego PiS. Piece of Shit.